Echipa PE ROȚI VERZI

Oana Daniela CHELARIU – Coordonator PRV 2015

Merg pe bicicletă de mică, dar practic ciclismul de 2 ani. Din 2013, când am participat la primul concurs de ciclism [cu o bicicleta împrumutată] am cam devenit dependentă de bicicletă. De ce? Pe bicicletă mă simt liberă. Pedalatul ma ajută să mă relaxez după o zi lungă de stat pe scaun la birou. Nu în ultimul rând, ieşind cu bicicleta la ture, mi-am făcut prieteni şi am descoperit locuri frumoase.

Oana Daniela CHELARIU - coordonator PRV 2015
Diana TANASĂ – coordonator PRV 2015

Încă din copilărie am iubit bicicletele, dar marea redescoperire a avut loc în vara anului 2011. De atunci nu am mai scapat de microb, ciclismul fiind acum pentru mine un stil de viață. Cu IasiBike m-am întâlnit prima dată la Ziua Fără Mașini din septembrie 2011, iar de atunci nu m-am mai despărțit de această frumoasă familie.

Diana TANASĂ - coordonator RPG 2015
Iordana LEAHU – președinte IasiBike

Pasiunea pentru bicicletă mă definește, căci pedalez cu bucurie oricand, fie iarnă, fie vară, în ținută chic la SkirtBike, sau în echipament de ciclism la competiții ori prin pădure. Din 2009 am intrat în echipa IasiBike, alături de care am promovat mersul pe bicicletă prin numeroase concursuri și evenimente.

Iordana LEAHU - președinte IasiBike
Andreea Ignat – economist, biciclist înrăit

Primele aventuri pe bicicleta au inceput in anul 2012 mai intai prin oras apoi pe offroad. Microbul m-a prins foarte repede astfel incat a devenit un stil de viata. Merg cu bicileta la servici iar timpul liber in mare parte il petrec tot pe bicicleta iar atunci cand vremea nu-mi permite practic alt tip de sport.
Imi place sa fac miscare, iubesc natura, calatoriile, sa cunosc oameni noi iar ciclismul iti da posibilitatea sa le imbini cu succes pe toate. Ador senzatia de adrenalina pe care o poti imparti cu ceilalti in diferitele ture care se organizeaza si sentimentul de eliberare pe care ti le da ciclismul.
Militez pentru mersul pe bicicleta ca modalitate de transport si pentru masuri de buna coexistenta a biciclistilor si a masinilor din trafic.

10007491_822346071130516_6421192408909816216_n
Marian BÎRLĂDEANU – designer, specialist IT, fotograf, biciclist

Pedalez de la 10 ani. Sunt pentru protejarea naturii, pentru mișcare în general și mai ales pentru bicicletă și ciclism. Susțin orice proiect care va îmbunătăți calitatea vieții pentru noi, care ne va aduce viitorul mai aproape și care protejează astfel natura. Pedalez cu gândul la viitor, cu speranțe de mai bine pentru ciclism și cicloturism în special în județul Iași dar și în țară. Cred cu tărie că ne apropiem de momentul în care oamenii vor realiza că nu se întâmplă nimic în Iași decât dacă facem noi să se întâmple. Și iată ce eveniment sportiv extraordinar este pe cale să se ”întâmple” … Vă aștep la Pe Roți Verzi 2015!!!

Marian BÎRLĂDEANU - designer, specialist IT, fotograf, biciclist
Giany VASILIU – responsabil traseu și marcaj

Prima bicicletă pe care am învățat să merg, un MTB destul de modest, mi-a arătat cât de important este acest sport. Îmi place natura și muntele, bicicleta fiind de ajutor, ea te duce acolo unde nu ajunge mașina. Trei ani la rând (2010, 2011 și 2012) am străbătut România pe bicicletă, descoperind locuri frumoase și oameni deosebiți. Pentru mine, mersul pe bicicletă a devenit un mod de viață.

Giany VASILIU - responsabil traseu și marcaj
Lyz POPA – designer afiș
Radu FILIPESCU – profesor de istorie, voluntar
Călin PANAIT – responsabil grafică, print

 Am început să merg pe bicicletă în anul 2008.  Îmi place natura, iubesc drumețiile și copiii.  Îmi mai place sa călătoresc și să mă implic civic.

Călin PANAIT - responsabil grafică, print
Victor GRĂDINARIU – responsabil cronometrare

De biciclit m-am apucat fix la 2 ani și 8 luni, acu muuuuuulți ani în urmă, la „îndemnurile” (adică prin metode mai neortodoxe!) fraților mai mari. Dar când circulația pe străzi a devenit mai intensă, am lăsat o perioadă biciclitul pentru alte sporturi. Odată cu descoperirea mountain-bike-ul, am revenit la prima dragoste, bicicleta. Iar împrejurimile orașului Iași, departe de circulația stradală haotică, au atât de oferit unui mountain-biker, încât abia aștept deschiderea sezonului de ture prin pădure. Și cum pedalatul în natură nu mi s-a părut îndeajuns, m-am apucat și de triatlon off-road, care include alergare pe drumuri forestiere, poteci și înot în ape deschise. Momentan mă pregătesc asiduu să-mi apăr titlul de campion național la triatlon, câștigat anul trecut.

Victor GRĂDINARIU - responsabil cronometrare, arbitru
Adrian LUCA – voluntar

Sunt de profesie inginer. Pedalez de când eram copil dar m-am apucat de ciclism în 2013, având ca principal motiv nevoia de mișcare. Microbul m-a prins rapid datorită comunității de cicliști din Iași, și datorită faptului că pedalatul îți dă un sentiment de libertate și te face să te simți mai aproape de natură.

Adrian LUCA - voluntar
Vasile CLIMESCU – Voluntar

Merg pe bicicletă din 2000 de când mi-am luat primul MTB din bazar de la Suceava. Când eram student, în sezonul de bicicleta, făceam naveta în fiecare săptămână la Roman, unde locuiam. Am apărut în IasiBike undeva prin toamna anului 2005.

Vasile CLIMESCU - responsabil voluntari